vineri, 18 martie 2011

Trupele de Carabinieri angajează militari prin contract pentru un nou batalion


Departamentul Trupelor de Carabinieri a anunţat un concurs pentru formarea unui batalion completat exclusiv cu militari prin contract, în contextul reformării subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI).


După ce batalionul de carabinieri va fi completat cu militari prin contract, într-o a doua etapă, aceștia vor fi instruiţi, iar faza finală va fi consacrată dezvoltării şi menţinerii abilităţilor operaţionale ale Batalionului, aflăm de pe site-ul MAI.

La angajare, militarii vor semna un contract pe un termen de trei ani, cu posibilitatea de a-l reînnoi. Cei acceptați în noua subunitate vor studia în instituţii de învăţământ superior militar şi civil, vor beneficia de asistenţă medicală și tratament fără plată.

Informaţii despre încadrarea în serviciul militar prin contract în Trupele de Carabinieri pot fi obținute la numerele de telefon 73-93-42 și 73-93-00 sau la acest link: http://www.mai.md/deptc.

Trupele de Carabinieri ale Republicii Moldova au fost formate în baza unei legi adoptate la 12 decembrie 1991. Împreună cu polițiștii sau independent, carabinierii participă la menţinerea ordinii publice, combaterea infracționalității, apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, asigură paza bunurilor statului și din proprietate privată, a ambasadelor, consulatelor şi reşedinţelor reprezentanţilor misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova.

Un comentariu:

Anonim spunea...

ar fi de dorit sa dati mai multe detalii referitor la acest contract ca sa stie lumea ce se face acolo PS nu recomand la nimeni