miercuri, 6 iulie 2011

Acţiune de caritate: Sanda Filat, soţia premierului moldovean, te sărută cu numai 50 de lei

Update
Galerie Foto

Arena.md: Sanda Filat a venit la eveniment împreună cu soția președintelui Consiliului European, Herman Van Rompuy, aflat într-o vizită oficială în Republica Moldova, la invitația premierului Vlad Filat.

De Ziua internațională a sărutului, sute de persoane au făcut coadă pentru a obține o sărutare pe obraz, cumpărând mai întâi un tichet de 50 de lei.

”Îmi pare foarte bine, am dat un ajutor bănesc pentru intervenția chirurgicală a lui Dumitru și neapărat un sărut Sandei Filat”, a menționat Natalia Țurcan, pensionară.
”A fost un sărut dulce, din inimă”, a spus Marius, 10 ani."Poarta Sărutului" cu soția premierului

Sanda Filat, în parteneriat cu Organizația pentru Participare și Transformare din Moldova (OTP Moldova), organizează, la 6 iulie 2011, în Grădina Publică "Ștefan cel Mare şi Sfânt", un eveniment special: "Târgul Săruturilor".

Scopul acțiunii de caritate este de a aduna bani cu care să fie plătit transplantul de cord pentru Dumitru Iorga (foto), un tânăr care trăiește cu "inima în geantă".

Cei prezenți vor putea achiziționa, le prețul de 50 de lei, un "Certificat de Sărut Notoriu Autentificat", care le va oferi dreptul de a o săruta pe soția premierului, Sanda Filat, dar și pe vedetele prezente la eveniment.

Sursa: Unimedia


Sanda Filat, dispusă să se sărute cu Vlad Plahotniuc... în scopuri caritabile

La solicitarea jurnaliștilor, Sanda Filat a spus că este gata să ofere pupici tuturor celor care vor veni la acest eveniment de caritate, chiar și lui Vlad Plahotniuc. ,,Nu contează de unde vine și ce face, important că vrea să ajute oamenii, sărutul fiind doar un gest simbolic”, a menționat soția oficialului.

Prezent la conferința de presă, Dumitru Iorga a spus că cel mai mare vis al său este să fie un om sănătos. Băiatul în vârstă de 20 de ani a menționat că de mai bine de 4 ani tot umblă prin spitale, iar rezultatele sunt descuranjante. Totuși, el nu-și pierde optimismul și speră că oamenii de bună credință îl vor ajuta cu 100.000 de euro, bani necesari pentru transplantul de cord. Transplantul urmează a fi efectuat la o clinică din Germania.

Sursa: Arena.md

Alte fotografii

Niciun comentariu: