miercuri, 27 iulie 2011

Surprizele Internetului: Italianul Marcello Pau a supravieţuit 24 de zile în pădurea de la Leuşeni, dar a rămas neînsurat (video)Italianul Marcello Pau, 33 de ani (29.11.1977), venise cu aproape 2 luni în urmă în Republica Moldova pentru a se căsători cu o tânără pe care a cunoscut-o prin Internet.

La 30 iunie, în jurul orei 05:00, Marcello, în compania unor localnici, se plimba cu maşina pe traseul Chişinău - Leuşeni. La primul popas, în preajma satului Stejăreni, el a dispărut într-o direcţie necunoscută şi a fost găsit abia la 24 iulie, în rezervaţia “Codrii”, lângă Leuşeni.  
www.mai.md
www.mai.md
Italianul a declarat că s-a ascuns în pădure după ce ar fi auzit cuvântul “murim” în conversaţia condrumeţilor săi şi s-a speriat că va fi omorât. Bărbatul şi-a improvizat o colibă în pădure şi a mâncat ce a găsit, în special ciuperci, potrivit MAI.

La 26 iulie, Marcello a fost luat acasă de către părinţi.

Pro TV Chişinău precizează că tânăra de la Străşeni s-a răzgândit şi nu-l mai vrea pe italian de soţ.

Potrivit postului TV, până şi pădurarul este uimit că italianul a rezistat atât de mult în pădure. Deşi poliţiştii l-au căutat pe Marcello timp de aproape o lună prin pădure, padurarul este cel care l-a găsit.


Gingăşie virtuală, cruzime reală

Fuccio Vincento, 64 de ani, un om de afaceri italian cu cetăţenie americană, a fost omorât la 24 aprilie 2010 în apropierea satului Răzeni, după ce a fost ademenit în Republica Moldova de o tânără de 20 de ani pe care a cunoscut-o prin Internet.

Bărbatul a fost strangulat de doi amici ai tinerei (băieţi de 20 şi, respectiv, 21 de ani), în prezenţa acesteia.
(Detalii: http://mai.md/content/4645)

Niciun comentariu: