vineri, 29 iulie 2011

Parlamentul Republicii Moldova a intrat în vacanţă

Deputaţii au intrat în vacanţă. Începând cu 25 august, parlamentarii vor fi implicaţi în acţiunile organizate cu prilejul aniversării a 20-a de la proclamarea independenţei Republicii Moldova, după care, din septembrie, se vor întoarce în plen pentru sesiunea de toamnă-iarnă, transmite Info-Prim Neo.


După şedinţa de joi, 28 iulie, a Parlamentului, care s-a încheiat aproape de ora 20.00, spicherul Marian Lupu le-a mulţumit deputaţilor pentru munca depusă şi a menţionat că sesiunea de primăvară-vară a fost grea, în cadrul căreia a fost votat Guvernul şi programul comun de activitate.


Marian Lupu a menţionat că din 145 de şedinţe programate, legislativul s-a întrunit în 137 şi doar 8 nu au avut loc din cauza campaniei electorale pentru alegerile locale.


Anterior, preşedintele Parlamentului anunţa că va convoca o şedinţă extraordinară a plenului Parlamentului în cazul în care Guvernul va fi pregătit să prezinte proiectul de Lege cu privire la politica bugetar-fiscală înainte de 25 august. Dacă se va întâmpla acest lucru, vacanţa deputaţilor va fi mai scurtă.  


Niciun comentariu: