duminică, 21 august 2011

Agenţia de presă Info-Prim Neo prezintă: “Entitatea cosmică Republica Moldova”, cu misiune, paşaport şi aranjament energetic


Chişinău, 27 august 1991
 Puterile Cosmice au maximizat şansele Moldovei de a evolua în rol de „Miel al Domnului”
Analiză de Tatiana Paladi pentru Info-Prim Neo din ciclul „Moldova-20! Încotro?

Prin voinţa Creatorului şi a poporului, la 27 august 1991, ora 12.39 (ora Chişinăului), a apărut entitatea cosmică Republica Moldova, cu misiune special codificată în matriţele Paşaportului Cosmic, care conţin aranjamentul energetic al girului astral aplicat pe actul oficial de întemeiere a statului modern Republica Moldova.


Din acest moment crucial întreg cosmosul contribuie la crearea şi evoluţia Republicii Moldova ca formaţiune statală independentă, aranjând evenimentele vitale de o manieră specială cu semnificaţie deosebită. Energiile care animă viaţa locuitorilor Moldovei derivă din natura aspectelor astrologice ale semnelor astrale: viager – Mioriţa (Oaia) de Metal, zodiacal – Fecioara, selenar – Peşti şi a Ascendentului – Scorpion.

Patru planete în semne de Pământ şi trei planete în semne de Foc indică multă energie şi pragmatism pentru a crea un stat puternic. Majoritatea planetelor şi punctelor importante în astrograma statală sunt poziţionate în semnele zodiacale ale succesului – Leul, muncii – Fecioara şi destinului – Capricornul. Însă, cinci planete retrograde nuanţează greşelile din trecut. Moldova are de învăţat lecţiile a 5 planete: Mercur, Venus, Saturn, Uranus şi Neptun.

În harta natală se evidenţiază clusterumul planetar pe Mijlocul Cerului, format din Jupiter, Mercur şi Venus, care este un factor determinant ce dă predispoziţii guvernării să influenţeze puternic poporul şi să se exprime dramatic pe scena mare a politicii. Această „îngrămădire” astrală periodic se va manifesta ca o rafală asupra evoluţiei Moldovei, aducând succesiuni surprinzătoare puterii de vârf a ţării, precum şi oscilaţii politice şi geopolitice extrem de riscante, la care poporul se va adapta psiho-temperamental foarte greu.

Puterile Cosmice i-au maximizat şansele Moldovei de a evolua în rol de entitate mioritică, de „Miel al Domnului”, cu un destin benefic funcţional, care cu timpul va produce cele mai favorabile efecte pentru locuitorii ei. Deseori Republica Moldova se manifestă ca o entitate fragilă, răsfăţată, indecisă şi vulnerabilă, dar în realitate posedă o imensă putere şi are metodele ei proprii de reuşită.

Deşi Moldova mioritică este prietenoasă din fire, în general, îşi doreşte o viaţă tihnită, uşoară şi îmbelşugată. Este mulţumită şi fericită atunci când e lăudată şi apreciată de est şi de vest. Datorită caracterului deosebit de a fi ospitalieră şi drăgăstoasă cu toate entităţile statale, ea va primi întotdeauna sprijin. Providenţa forţează în permanenţă Republica Moldova, îi creează cadrul şi îi oferă după necesitate energii cosmice pentru a evolua treptat ca stat independent.

Totuşi, dacă ne vom complace că suntem un popor mioritic de copii răsfăţaţi de Dumnezeu, ne îmbarcăm sigur spre o destinaţie în care lucrurile se întorc împotriva noastră. După 20 ani de existenţă independentă, e timpul să dăm dovadă de maturitate, să trăim viaţa ca pe o fericită poveste, să conştientizăm că avem mare noroc şi o deosebită onoare de a trăi în plaiul mioritic, de a crea, cu modestie şi răbdare, din încântătoarea noastră Moldova o bijuterie de cea mai mare calitate în coroana Europei, o a doua Elveţie.
  
 

Niciun comentariu: