luni, 26 septembrie 2011

Forumul Managerilor de Resurse Umane organizat de AXA Management Consulting

Foto: forumhr.axa.md
FORUMUL MANAGERILOR DE RESURSE UMANE, ediţia a IV-a

Peste 50 de directori si manageri de resurse umane din variate companii din Republica Moldova care optează pentru obţinerea unor performanţe sigure şi optime vor participa la cea de-a IV-a ediţie a Forumului Managerilor de Resurse Umane, organizat de către compania de training şi consultanţă AXA Management Consulting, la data de 7 octombrie 2011.


Pe parcursul ediţiilor, Forumul a devenit o platformă de dialog între specialiştii în resurse umane din companii de succes, care le permite să-şi expună opiniile proprii şi să promoveze un schimb constructiv de idei şi experienţe. De asemenea, ei au posibilitatea de a afla soluţii concrete aplicabile în domeniul resurselor umane împărtăşite de către consultanţi locali şi străini invitaţi la eveniment.

Evenimentul va avea loc cu sprijinul Centrului Inter naţional de Limbi Moderne (ILTC), BC ProCredit Bank S.A. şi BC Moldova Agroindbank S.A.

Deschiderea oficiala va avea loc la orele 09.00 si va fi găzduită de Leogrand Convention Center, Chişinau.

În cadrul evenimentului vor fi abordate idei inovative, concepte şi tendinţe din domeniul managementului HR din perspectiva unor prezentatori de marcă internaţională şi locală. Astfel, la eveniment vor fi prezenţi experţi din ţară şi din strainatate, precum ar fi Lituania şi România.

Prin intermediul acestui eveniment dorim să sprijinim comunitatea HR punînd în dezbatere probleme actuale legate de managementul resurselor umane. 

Programul, precum şi condiţiile de participare le găsiţi pe site-ul www.ForumHR.axa.md, de asemnea aici găsiţi informaţie detaliată despre ediţiile precedente ale Forumului (program, prezentatori, galerie foto, etc)

Pentru orice altă informaţie, Vă rugăm, să ne contactaţi telefonic la 588 854 – pesoana de contact este Galina Mereuţă – sau la adresa de e-mail gmereuta@axa.md.

AXA Management Consulting

Niciun comentariu: