luni, 5 septembrie 2011

Mihai Ghimpu: În AIE este un pescar care tulbură apele şi prinde peştele


După epopeea cu Păpuşarul, urmează alta, de această dată, cu Pescarul. Liderul PL, Mihai Ghimpu, a declarat că în AIE ar exista un pescar care tulbură apele, pentru a-i atrage pe colegii de coaliţie în discuţii, în timp ce el va trage foloasele. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii În Profunzime (notă: Pro TV), azi, 5 septembrie.

Preşedintele Partidului Liberal susţine că unul din colegii săi din Alianţa pentru Integrare Europeană provoacă intenţionat discuţii în jurul candidaturii lui Marian Lupu la funcţia de şef al statului pentru a obţine din aceasta dividende pentru propriul partid.

Cineva tulbură apa, noi discutăm, iar acel cineva prinde peştele”, a spus Ghimpu. El nu a vrut, însă, să precizeze la cine anume se referă, dar a promis că va face dezvăluirile mai târziu.

Liberalul mai spune că acelaşi pescar ar încerca să prejudicieze imaginea PL, iar în acest sens, lansează zvonuri precum că Ghimpu ar avea relaţii mai mult decât prietenoase cu Vlad Plahotniuc.

Cineva caută să mă bage pe mine în buzunarul lui Plahotniuc, ca să compromită PL”, a punctat acesta.

"Să deschidem parantezele, totul se învârte în jurul lui Plahotniuc. De la început trebuia să se spună: nu îmi place de omul respectiv. Ce, noi până a semna acordul nu am ştiut că el e în AIE? Problema nu e în el, dar în noi trei. Decât să tulburăm apa, să învârtim oamenii, mai bine să ne întâlnim şi să ne spunem ce nu ne place unul la altul", a mai adăugat Ghimpu.

Preşedintele liberalilor a vorbit şi despre relaţiile sale cu liderul PLDM, Vlad Filat, şi cu cel al PD, Marian Lupu. "Cu Filat sunt în relaţii de alianţă, cu Lupu - mai bunişoare, comunicăm, n-a fost să îl sun şi să nu răspundă, sau chiar dacă nu răspunde, mă sună înapoi când nu este ocupat", a menţionat el.

Pe de altă parte, liderul PL susţine că AIE încă funcţionează, din moment ce nimeni nu s-a retras, deocamdată, din alianţă, iar majoritatea proiectelor trec în Parlament.

Sursa: Publika TV

Niciun comentariu: