vineri, 11 noiembrie 2011

Ministerul Apărării: Ancheta va demonstra legitimitatea tranzacţiei cu armament

Ministerul Apărării aşteaptă concluzia anchetei

CHIŞINĂU, Noiembrie 11, 2011 – Ministerul Apărării informează opinia publică că pentru a nu prejudicia ancheta desfăşurată de Comisia de anchetă a parlamentului în legătură cu vînzarea armamentului din dotarea Forţelor Armate, se abţine de la orice comentarii pînă la elucidarea tuturor circumstanţelor în care a fost semnat şi derulat contractul comercial între cele două părţi.

Totodată, Ministerul Apărării comunică că realizarea contractului privind comercializarea unor active din dotarea Armatei Naţionale către utilizatorul final, Republica Armenia, a fost stopată şi aceasta este la moment în proces de reziliere.


De asemenea, Ministerul Apărării este convins că toate acuzaţiile în acest caz vor dispărea odată cu concluzia finală a anchetei, care va stabili legitimitatea tranzacţiei respective.

Ministerul Apărării îşi exprimă convingerea că reputaţia, credibilitatea şi imaginea publică a instituţiei nu vor fi afectate de speculaţiile şi insinuările menite să manipuleze opinia publică.Vitalie Marinuţa a oferit amănunte despre tranzacţia cu armament


Niciun comentariu: