luni, 9 ianuarie 2012

Marian Lupu îl critică dur pe Valeri Kuzmin

Președintele interimar, Marian Lupu a criticat dur declarațiile ambasadorului rus, Valerii Kuzmin, referitoare la omorul de la Vadul lui Vodă. Lupu a catalogat spusele diplomatului drept inadmisibile, subliniind că acestea nu coincid nici cu poziția oficială a MAE-ului rus.
 
„La acest subiect, am de spus un cuvînt foarte tare. Declarațiile dlui Kuzmin le calific cu toată ironia cu care au fost făcute, unele care depășesc orice normă de cinism și de tot ce este posibil”, a declarat astăzi Lupu.

Cât despre rechemarea lui Valerii Kuzmin, despre care se discută intens în ultima vreme, Lupu a ținut să specifice că "relațiile dintre țări sunt un subiect ce trebuie tratat cu prudență. Însă, în aspectele ce vizează persoane concrete, atunci poziția mea e neschimbată”. 

Sursa: Unimedia 

Mihai Ghimpu a făcut un demers oficial privind rechemarea ambasadorului Federaţiei Ruse, Valeri Kuzmin - (9 ianuarie 2012, ştire Elldor.Info)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Asa, acum haideti sa comparam declaratiile lui Leanca si Filat la acest subiect cu cele ale lui Lupu. O sa vedeti cine tine mai mult la cetatenii RM.