duminică, 8 ianuarie 2012

Ministrul Boris Focşa, bănuit că era beat la volan (video)Ministrul Culturii, Boris Focsa, a intrat in bucluc chiar in ajun de Craciun. Potrivit postului de televiziune Publika TV, in timp ce ministrul a fost oprit, aseara, pentru un control de rutina, agentii de circulatie au depistat ca acesta se afla in stare de ebrietate.

Boris Focsa ar fi refuzat initial sa faca testul de alcoolemie, insa, ulterior a intrat, totusi, in cabinetul medicului.
Solicitati de PRO TV, atat seful politiei rutiere municipale, Sergiu Ceban, cat si seful Directiei politiei rutiere Sergiu Armasu au spus ca nu sunt in drept sa comenteze aceasta situatie.

Ministrul Boris Focsa nu a fost de gasit pentru a comenta acuzatiile.

Potrivit Codului Penal, refuzul şoferului de a efectua testul de alcoolemie se pedepseşte cu o amendă de până la 13.000 de lei moldoveneşti (870 de euro) şi cu suspendarea permisului de conducere până la cinci ani. Totodată, un şofer care a urcat beat la volan riscă o amendă de până la 10.000 de lei moldoveneşti (670 de euro) şi suspendarea permisului pe o perioadă de până la cinci ani.

Niciun comentariu: