luni, 27 februarie 2012

Au început lucrările de reabilitare a drumurilor din Chişinău

Serviciile municipale de profil au demarat lucrările de reabilitare a drumurilor din Chişinău. Prioritar, lucrările de plombare a gropilor cu pietriş şi asfalt rece vor fi efectuate pe arterele principale, pe care circulă transportul public, potrivit Serviciului de presă al Primăriei Chişinău.

Primarul Dorin Chirtoacă a explicat că aceste reparaţii sunt temporare, dar sunt o alternativă pentru a face străzile circulabile şi pentru a stopa extinderea gropilor.

Deşi starea drumuilor din muncipiul Chişinău este mai bună faţă de anii precedenţi, primarul general a solicitat serviciilor specializate ca plombarea carosabilului să aibă loc în termene restrânse.

Totodată, până la sfârşitul lunii februarie, are loc verificarea stării drumurilor din municipiul Chişinău. În urma evaluării, vor fi stabilite priorităţile şi, imediat ce vor permite condiţiile meteo, vor demara lucrările de asfaltare şi modernizare a drumurilor, mai informează Serviciul de presă al Primăriei Chişinău.

În proiectul bugetului municipiului Chişinău pentru anul 2012, pentru lucrările de întreţinere şi reparaţie curentă a străzilor au fost prevăzute aproximativ 62 de milioane lei.

Elldor.Info
Au început lucrările de reabilitare a drumurilor din Chişinău

Niciun comentariu: