vineri, 3 februarie 2012

Episcopul Markel se roagă să plece AIE de la guvernare


Episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel, îndeamnă credincioşii să se roage pentru ca Alianţa pentru Integrare Europeană să demisioneze. În acelaşi timp, Marchel declară că susţine protestele organizate de Comitetul pentru Apărarea Constituţiei şi Democraţiei împotriva guvernării.

"Vreau să îndemn credincioşii la rugăciuni pentru sprijinirea ideilor care sunt promovate în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Sunt foarte bucuros că se aud voci care sunt pentru apărarea moralităţii poporului nostru. Sprijin în toate acţiunile organizate de Comitetul pentru Apărarea Constituţiei şi Democraţiei", a menţionat Marchel.

Totodată, potrivit Episcopului de Bălţi şi Făleşti, actuala guvernare trebuie schimbată.

"Ne vom scula împotriva minciunii fie că e practicată de un simplu plugar, fie că e practicată chiar de prim-ministru... Este posibilă doar cu înlocuirea acestei guvernări fariseice cu altă guvernare care nu ne va trada ca Iuda pe la spate, ci ne va proteja", a mai adăugat Episcopul.

În altă ordine de idei, Marchel a menţionat că prin adoptarea Legii Antidiscriminare, guvernarea vrea să dea undă verde homosexualilor, iar credinţa să fie scoasă pe linie moartă.

Comitetului pentru Apărarea Constituţiei şi Democraţiei, condus de fostul preşedinte al PPCD, Iurie Roşca, a organizat câteva acţiuni de protest prin care au cerut demisia Alianţei pentru Integrare Europeană şi desfăşurarea  alegerilor anticipate.

Sursa: Publika TV
Episcopul de Balti, suparat pe Filat: Este un mincinos care a scuipat in propriul popor

Vlad Filat este un mincinos care a scuipat in propriul popor. Afirmatia apartine episcopului de Balti. Clericul sustine ca premierul va umple Moldova cu musulmani si homosexuali, daca legea cultelor si cea andiscriminare vor fi adoptate. Episcopul spune ca are de gand sa protesteze alaturi de Iurie Rosca.

Episcopul de Balti este suparat pe premierul Vlad Filat nu si-a respectat promisiunea de a crea o comisie mixta care sa analizeze Legea antidiscriminare si pe cea a Cultelor.

Desi biserica este separata de politica, Episcopul de Balti spune ca va protesta alaturi de Iurie Rosca, la fel cum anterior a protestat alaturi de comunisti.

Sursa: Pro TV

Niciun comentariu: