miercuri, 29 februarie 2012

Festivalul "Mărţişor - 2012"

În cadrul Festivalulului Internaţional de Muzică „Mărţişor-2012”, care va fi inaugurat oficial la 1 martie, sunt preconizate 32 de concerte – 16 în Chişinău şi 16 în alte localităţi ale Republicii Moldova, inclusiv în stânga Nistrului, la Tiraspol, informează Elldor.Info, cu referire la un comunicat de presă al Ministerului Culturii.

Festivalul “Mărţişor”, aflat la cea de-a 46-a ediţie, este organizat de Ministerul Culturii al Republicii Moldova, cu suportul Fondului Interstatal de Colaborare Umanitară. O echipă de creaţie va filma întregul festival şi va realiza un film de scurt metraj despre “Mărţişor-2012”. Filmul va fi multiplicat şi remis misiunilor diplomatice moldovene, în scopul promovării culturii Republicii Moldova.

La 1 martie, Festivalul “Mărţişor” va debuta cu un concert de amploare, la Palatul Naţional, şi se va încheia, la 10 martie, cu un spectacol la fel de grandios, în incinta aceleiaşi instituţii. Aceste două concerte vor fi transmise în direct de către Compania Publică „TeleradioMoldova”.

Continuarea ştirii, programul festivalului: “Mărţişor – 2012”. Detalii şi programul festivalului 

Niciun comentariu: