miercuri, 9 mai 2012

9 mai la BălţiMembrii Organizației municipale Bălți a Partidului Democrat din Moldova (PDM, condus de Marian Lupu) au început acțiunile de comemorare a celor căzuți în Marele Război cu o slujbă religioasă și depuneri de flori la Memorialul Victimelor celui de-Al Doilea Război Mondial de pe str. Nicolae Iorga, aflat sub patronajul democraților din „capitala nordului”.

Ion Bodrug, membru al Biroului Executiv Politic al PDM, membru al Consiliului Național al PDM, a rostit în fața publicului mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Marian Lupu. Totodată, Ion Bodrug și-a exprimat gratitudinea față de toți cei care au avut de suferit din cauza celui de-Al Doilea Război Mondial. „9 Mai este o zi a reflecției, o zi în care fiecare dintre noi ar trebui să se gîndească la cei care au suferit sau au murit în timpul războiului”, a spus Ion Bodrug.

Ulterior, membrii PDM din „capitala nordului” s-au alăturat convoiului din centrul urbei, care a mers la mitingul organizat pe teritoriul Memorialulului din vecinătatea Uzinei „Răut”, unde au depus flori.


Niciun comentariu: