joi, 21 iunie 2012

Adrian Năstase s-a împuşcat. Presa internaţională comentează tentativa de sinucidere. Traian Băsescu a sunat la Ambulanţă, pentru a se interesa de starea lui Adrian Năstase

Condamnat la doi ani de închisoare cu executare, Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri noapte, cu un pistol.
Mediafax transmite în această dimineaţă că fostul premier al României are patru plăgi în urma tentativei de sinucidere, iar operaţia la care urmează să fie supus va presupune, în primul rând, îndepărtarea ţesuturilor distruse pe traseul glonţului.
Când poliţiştii au ajuns la locuinţa sa, Adrian Năstase le-a cerut permisiunea să ia nişte cărţi din birou.
Fostul premier a profitat de moment şi a încercat să se sinucidă cu un pistol. Unul dintre poliţişti a încercat să îl oprească, dar Adrian Năstase s-a rănit în zona gâtului.
Ambulanţa l-a dus la Spitalul Floreasca.

Fostul premier Adrian Năstase are o plagă latero-cervicală, aproape de vena jugulară, produsă cu o armă de foc de calibrul nouă milimetri
Preşedintele României, Traian Băsescu, a telefonat miercuri noapte la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru a afla care este starea de sănătate a lui Adrian Năstase, după ce acesta a fost internat de urgenţă la Floreasca, în urma tentativei de sinucidere.

Ştiri:

Niciun comentariu: