miercuri, 27 iunie 2012

Cum poate reuşi o familie tânără în Republica Moldova. Alina şi Denis Tabac, de la “Amplica”, intervievaţi de Olga Pârău

Denis se defineşte drept un tânăr antreprenor cu multe visuri şi ambiţia de a le realiza. O rudă apropriată, om de afaceri, îi este exemplu pentru ceea ce şi-a propus.
Dar se consideră, în acelaşi timp, şi un bun familist, căruia îi place să-şi petreacă timpul liber cu familia.
Alina a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, Administrarea Afacerilor. Este pasionată de business. Creşte şi se dezvoltă citind cărţi din domeniu, inspirându-se din experienţa oamenilor de afaceri importanţi.
Aceşti doi tineri fermecători formează împreună familia Tabac.
O familie tânără precum o mlădiţă gingaşă, care tinde să prindă bine rădăcini în viaţa cotidiană, într-o societate care nu oferă prea multe perspective şi într-o perioadă în care economia la nivel global este suferindă.
În aceste condiţii, succesul poate veni doar dacă ştii bine ce vrei şi dacă eşti curajos şi determinat, până în măduva oaselor, să înfrunţi toate greutăţile.
Ei sunt exponenţii tinerei generaţii. Au făcut studii serioase, implicându-se fără rezerve, au visuri şi capacitatea de a le realiza, sunt ambiţioşi şi plini de energie.
(...)
Compania „Amplica” oferă servicii de găzduire web pentru site-uri, prestează hosting reselling pentru afacerile de web design, înregistrează nume de domenii şi creează website-uri.
Valorile pe care se bazează compania lor sunt: simplitatea, entuziasmul, calitatea şi responsabilitatea.

Niciun comentariu: