vineri, 29 iunie 2012

Viorel Patrichi: Bilderbergerii pun capac lumii

“România, într-un fel sau altul, a rămas în afara priorităţilor politicii externe ale Federaţiei Ruse”, a spus Oleg Malghinov, ambasadorul Rusiei la Bucureşti

Reuters/Albert Gea/rt.com

Conferinţa anuală a Clubului Bilderberg a avut loc la Chantilly, Virginia. Este una din cele mai secrete comunităţi elitiste din lume. De aceea, a adunat acolo peste o sută de reprezentanţi din domeniul finanţelor, afacerilor, politicii şi presei.
 
La întrunirea acestei societăţi secrete, au participat, din Rusia, Anatoli Ciubais, Garry Kasparov şi Igor Ivanov, un aparatcik rus extrem de misterios.

Societatea Bilderberg a fost creată de către reprezentanţii elitelor din America şi din Europa Occidentală încă de la începutul “războiului rece”. Denumirea actuală a clubului vine de la numele unui hotel din Olanda, unde a avut loc prima şedinţă secretă din 1954.

Începând de atunci, Bilderberg este perceput ca unul din principalii actori ai politicii mondiale secrete. Se crede că organizaţia Bilderberg este supervizată de către unul din reprezentanţii-cheie ai clanului Rockefeller, care controlează şi Centrul de Tipărire a Dolarilor (FED).

Temele discutate la această conferinţă sunt zăvorâte cu şapte peceţi. Totodată, pe lista invitaţilor se pot vedea nu numai reprezentanţi ai parlamentelor, dar şi ziarişti influenţi, reporteri oficiali pentru evenimente de acest gen.
 
La conferinţa din 2012, au fost prezenţi şi jurnalişti de la cunoscuta publicaţie globalistă “The Economist”.

Niciun comentariu: