miercuri, 20 februarie 2013

Mihai Ghimpu a sugerat că Vlad Filat trebuie să demisioneze. Replica dură a PLDM

Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, a apreciat în cadrul unui briefing din 20 februarie că, „urmare a fărădelegilor devenite publice la începutul acestei săptămâni”, “demisia de onoare a tuturor funcţionarilor implicaţi, inclusiv a prim-ministrului, este iminentă, iar PLDM trebuie să înainteze altă candidatură”.
Mihai Ghimpu a declarat că „Partidul Liberal condamnă cu fermitate fenomenele de corupție, trafic de influență, abuz în serviciu, hărțuire a mediului de afaceri, tendințele de instaurare a monopolului administrativ de stat, șantajul și alte scheme frauduloase care au intrat în vizorul organelor de drept”.
PLDM a reacţionat la declaraţia lui Mihai Ghimpu într-un briefing susţinut de vicepreşedintele formaţiunii Vadim Pistrinciuc.

Reprezentantul PLDM a replicat că aprecierile lui Mihai Ghimpu referitoare la necesitatea demisiei premierului şi desemnării altui candidat sunt “lipsite de sens şi de voinţă politică”, că “PL este interesat de provocarea alegerilor anticipate”, iar declaraţiile liderului liberal “se sincronizează perfect cu solicitările anterioare ale lui Pahotniuc şi Dodon”.
Mai mult, vicepreşedintele PLDM a învinuit PL că ar fi interesat de “subminarea obiectivelor de integrare europeană” şi că “ieșirea dlui Ghimpu ne-a confirmat o dată în plus că aceste interceptări ilegale și acțiuni de intimidare politică nu sunt întâmplătoare”.

Declaraţia PL despre ultimele evenimente de la Chişinău

Elldor.Info

Niciun comentariu: