miercuri, 17 aprilie 2013

Altercaţie: Vitalie Marinuţa l-a scos din sărite pe Mihai Ghimpu. Vlad Filat a comentat incidentul: “Domnule general, aveți perfectă dreptate”


Altercaţie între deputatul Mihai Ghimpu, preşedintele Partidului Liberal (PL), şi Vitalie Marinuţa, ministrul în exerciţiu al Apărării, la 16 aprilie, în cadrul şedinţei organizaţiei teritoriale PL din raionul Dubăsari, convocată în satul Coşniţa, la care a fost pusă în discuţie criza din interiorul formaţiunii.

Incidentul a fost filmat, iar înregistrarea a fost oferită Jurnal.md, o publicaţie care-l favorizează pe Vlad Filat şi care a titrat: “Ghimpu, cât pe ce să-l ia la bătaie pe Marinuța”.

În imaginile video, Mihai Ghimpu se enervează că Vitalie Marinuţa participă la şedinţă, încearcă să-i smulgă foile pe care le are pe masă, îl alungă din sală, numindu-l “bandit”, acuzându-l că este trădător şi că urmează să-i raporteze lui Vlad Filat.

Ministrul Vitalie Marinuţa nu era oficial membru PL, iar la 13 aprilie Consiliul Republican al PL i-a retras şi sprijinul politic.

Continuarea: Altercaţie: Vitalie Marinuţa l-a scos din sărite pe Mihai Ghimpu (video). Vlad Filat a comentat incidentul

Niciun comentariu: